GELAATSBEHANDELING

HYDRAFACIAL

Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen:

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

Hydrafacial is voor iedereen. Het verbetert niet alleen het uitzicht, maar bij frequente behandelingen ook de gezondheid van de huid.

HydraFacial™ = Skin Health For Life™

De HydraFacial™ peelings procedure zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. Het staat 3 trapjes boven de voorbijgestreven microdermabrasie. De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneven huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. De HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid, eigenlijk maakt het uw huid gezond.

De Hydrafacial™ behandeling is een 2 fasen proces: de cabine behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Uw HydraFacial™ resultaten kunnen verlengd worden door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten dezelfde ingrediënten gevonden in de serums vindt u ook terug in de producten voor thuisgebruik.

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. De rode LED lichtjes worden gebruikt voor de verbetering van de huid zijn stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

De HydraFacial™ is een favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

AFSPRAAK MAKEN MET SALON CATHERINE

Afspraak maken

Afspraak maken